Sander Smolenaers

Bestuurslid| Steunfractielid

Woonachtig in: de wijk Moesel

Biografie: Ik kwam allereerst in contact met Peter Weekers, tijdens een geschil wat wij als buurt hadden met de gemeente Weert. Er werd door alle fractieleden van DUS Weert goed naar ons geluisterd, en wij werden als burger serieus genomen. Het werd mij toen al direct duidelijk dat deze partij sociale betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.
Bij de aanloop van de verkiezingen van 2022 werd mij gevraagd of ik de campagne van DUS Weert in goede banen wilde leiden. Die uitdaging heb ik toen aangenomen. Het doet mij deugd dat ik bij heb kunnen dragen in een verdubbeling van onze zetels.

Sindsdien zet ik me continue in als vormgever van de permanente campagne, waarin ik namens DUS Weert probeer uit te dragen dat onze fractie naar de mensen toe gaat, oprecht luistert en actie onderneemt om inwoners te helpen.

Daarbij help ik in het organiseren van bijeenkomsten zoals het ‘Gesprek van de dag’, broedplaatsen, het afval prikken in de buurten en controles op snelheid. Ook beheer ik de social media-kanalen van DUS Weert en houd ik zo de inwoners op de hoogte.

E-mail: bestuur@dusweert.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.