Peter Weekers (vice-fractievoorzitter)

Raadslid

Geboren en getogen Weertenaar
Woont op de Maaseikerweg

Wijken en dorpen goed onderhouden en veilig!

In mei 2017 ben ik lid geworden van DUS-Weert. Het sociale karakter van deze lokale partij en de binding en verbinding met inwoners in de eigen buurt-dorp-gemeente spreken mij aan en passen bij mij. De persoon Conny Beenders, haar inzet, overtuiging en gedrevenheid is inspirerend. De manier waarop zij de verkeerscommissie van Buurtschap Moesel van advies voorzag tijdens de (her) aanleg kruising Beatrixlaan-Maaseikerweg is een voorbeeld dat ik graag wil volgen.

Mijn grote wens is om komende raadperiode een actieve bijdrage te leveren aan het gemeentebestuur van Weert. Ik vind een goede, duidelijke en eerlijke communicatie naar inwoners essentieel. Immers, de gemeente is er voor de inwoners en niet andersom. Mijn focus zal vooral liggen op een schone en veilige woon- en leefomgeving met voldoende voorzieningen. Daarbij zal ik mijn kennis en kunde met enthousiasme en gedrevenheid inzetten.

Ik ben verankerd in Weert en ik ben of was mijn hele leven, naast mijn werk als microbioloog/moleculair geneticus, actief als sporter, bestuurslid of vrijwilliger bij verschillende sportverenigingen en de buurtvereniging Moesel. Weert gaat me aan mijn hart en daarom zet ik me graag in voor de Weerter samenleving. Een raadslidmaatschap geeft daaraan een nieuwe dimensie.

Aan de lezers wil ik het volgende meegeven: Stem op kandidaten met de juiste inzet en kwaliteiten, want uw stem verdient een goede vertegenwoordiging.”

Daar ga ik DUS voor. En jij?

E-mail: p.weekers@raadweert.nu
Mobiel 06 2206 0631

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.