Eric Mertens

Steunfractielid

Gehuwd met Caesarine Rutten
En we zijn de trotse ouders van onze dochters Anne, Kiki en Maud.

De kleine zelfstandige ondernemer zet Weert op de kaart


Ik ben samen met andere zelfstandige ondernemers best wel actief in de Binnenstad van Weert. Kerst 2017 hadden we zelfs het idee om een politieke partij “De Ondernemers Partij” DOP op te richten. Maar zover is het er toch niet van gekomen, want als ondernemer ben je bijna 24/7 bezig met je eigen toko. Dus waar halen we dan de tijd vandaan om ook nog eens in de politiek een zegje en natuurlijk een bijdrage voor vooral de Weerter Binnenstad te doen.

Conny Beenders hoorde ons aan en ze zei tegen ons sluit jullie aan bij DUS Weert, en dat heb ik dus gedaan. Als lijstduwer stond ik op nr. 17 tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en met voorkeursstemmen haalde ik zelfs de 3e plaats op de lijst. Gelukkig had ik er net niet voldoende stemmen om in de Raad te gaan zitten, want ik was er destijds nog helemaal niet klaar voor.

Nu sta ik op nr. 8 van Lijst 4 en DUS en nu ga ik ervoor. Dus als het een beetje meezit kom ik nu wel in de Raad met als doel om Weert weer eens goed op de kaart te zetten. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en de juiste bril opgezet om wat reuring in de Weerter Politiek te brengen.

Als binnenstadondernemer vind ik dat er wat moet veranderd in het huidige systeem en daarom wil ik als kleine zelfstandige ondernemer Weert op de kaart zetten.

Daar ga ik DUS voor. En jij?

E-mail: e.mertens@raadweert.nu
Mobiel: 06 1148 1124

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.