Woningbouw op de locatie Zevensprong in Moesel.

Actueel

DUS Weert vindt bezwaren van ruim 100 omwonenden echt belangrijk en stemt tegen het raadsvoorstel. De vastgestelde visie Keent-Moesel laat op de locatie Zevensprong appartementenblokken van 3 en 4 verdiepingen hoog zien.
Pas tijdens de informatiebijeenkomst van mei 2022 werd duidelijk dat er ook een variant met 3 woonblokken van 5 verdiepingen hoog was. Dit stuitte veel omwonenden tegen de borst en die hebben daar ook meteen bezwaar tegen gemaakt.

De visie heeft valse verwachtingen gewekt bij de omwonenden en daar zit voor DUS Weert dan ook de grootste pijn. DUS Weert vindt het ook een gemiste kans dat de seniorenwoningen bij de voormalige Microhal niet in de herontwikkeling van het hele gebied zijn meegenomen.

Bezwaren van ruim 100 omwonenden moeten toch echt serieuzer worden genomen. Als men omwonenden vraagt te participeren door mee te denken en mee te doen, dan moet men ook daadwerkelijk iets met hun input doen! Voor ons is dat laatste belangrijk en daarom stemt DUS Weert tegen het raadsvoorstel.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.