Piet Scholten volgt raadslid Eric Mertens op

Actueel

Raadslid Eric Mertens heeft in overleg met de DUS Weert fractie besloten om zijn raadszetel beschikbaar te stellen aan Piet Scholten, de eerstvolgende op de lijst van DUS Weert.

Het was geen gemakkelijke beslissing voor Eric om te nemen. Veel Weertenaren brachten immers hun stem op hem uit. Echter, Eric voelde zich niet als een vis in het (gemeenteraads-)water. Hij bleek geen vergadertijger maar vooral een doener en dat heeft Eric in de maanden die hij als raadslid werkzaam was ondervonden. DUS Weert vindt het een moedig besluit en respecteert zijn keuze.

Gelukkig kunnen we melden dat Eric achter de schermen actief blijft voor
DUS Weert en zich vol enthousiasme zal inzetten voor de inwoners en ondernemers van Weert en de binnenstad. Daar ligt zijn hart en zijn kracht.
Eric bedankt nadrukkelijk de inwoners en ondernemers van Weert voor het vertrouwen dat zij in hem stelden.

Op 25 januari 2023 neemt Eric afscheid als lid van de gemeenteraad en wordt Piet Scholten geïnstalleerd als raadslid. Piet is geen onbekende en is als lid van DUS Weert eerder ook al actief geweest als gemeenteraads- en commissielid.

DUS Weert op sterkte

Goed nieuws om te melden: Raadslid Ton van de Kruys, die om persoonlijke redenen een poosje afwezig is geweest, zal vanaf 10 januari 2023 weer zijn taken als raadslid hervatten.
Aase Wip zal als commissielid DUS Weert vertegenwoordigen in de commissie Ruimte & Economie. En daarmee is DUS Weert op volle sterkte om zich in te zetten voor de inwoners van deze mooie stad.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.