Skip to main content

Rob van Dooren

By 24 april 2017februari 5th, 2018fractie

Rob van Dooren

Inspiratie en bezinning. Die vind je op het kerkhof. Kijk om je heen. Zoveel wijsheid. Al die mensen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Weert.

Wat ik deed

 • Rob van Dooren. Ondernemer/bestuurder.
 • 1950-Geboren en getogen in Weert.
 • 1977-Café De Harmonie Weert.
 • 1993-Stadsmanagement Eindhoven.
 • 1999-Eventmanagement Vlissingen.
 • 2002-Wethouder Weert.
 • 2008-Wethouder/loco burgemeester Vlissingen.
 • 2015-Adviseur/vrijwilliger.
 • Woont op Keent.

Wat ik nastreef

 • Ambitieus, bevlogen, doorzetter. Mensen ontmoeten. Contacten leggen. Dingen voor elkaar krijgen. Organiseren, regelen en maatschappelijk actief zijn. Dàt zijn de kenmerken van mijn levensloop.
 • De afgelopen jaren heb ik als verantwoordelijk bestuurder ervaren dat de afstand tussen politiek en samenleving steeds groter wordt. Dat overheden te weinig oog hebben voor de problemen en behoeften van de mensen.
 • Het is de ambitie van DUS Weert om Weert ongebonden en onafhankelijk te besturen. Open en transparant samen met de inwoners. Dat spreekt me aan. Met mijn kennis en ervaring wil ik daar een bijdrage aan leveren.

De Ultieme Samenwerking Weert
onafhankelijke politieke beweging

Terug naar het overzicht