Skip to main content

Peter Weekers

By 29 mei 2017november 11th, 2018Fractie-2

Peter Weekers Dr.

– Kritisch, vasthoudend, analytisch, oplossingsgericht, innovatief, out-of-the-box, pragmatisch, bedachtzaam, communicatief, bio/logisch

  • Peter Weekers, Doctor in de Natuurwetenschappen,
  • Microbioloog – Moleculaire Genetica,
  • Ex-Coordinator United Nations University Biodiversity Training Course,
  • Ex-Voorzitter a.i. Buurtschap Moesel 1,
  • Actief vrijwilliger MMC Weert,
  • Moesel/Graswinkel

Geboren en getogen Weertenaar maar “rondgezworven” langs kennisinstituten in binnen- en buitenland en door de jaren heen geleerd dat een goede basis het fundament voor de toekomst is.

Na ruim 25 jaar de cirkel rond gemaakt te hebben, ben ik nu weer terug in Weert waar alles ooit begon en waar de basis werd gelegd in een straat, Maaseikerweg en buurtschap Moesel die werd gekenmerkt door saamhorigheid en betrokkenheid. Vanzelfsprekend dat je dan je kennis en kunde wilt delen/inzetten voor de omgeving waar je “roots” liggen en betrokken raakt bij de verenigingen die jouw basis vorm hebben gegeven (buurtvereniging, sportvereniging). Als vrijwilliger ben ik sterk betrokken en actief bij de buurtvereniging (Maaseikerweg), de wijk (Moesel en Graswinkel) en de voetbalclub (MMC Weert).

Mijn interesses zijn wetenschap & techniek, natuur en milieu, ruimtelijke ordening, onderwijs en zorg. Maar ook de belangen van onze Weerter sportclubs en verenigingen hebben mijn grote belangstelling.

Ik ben absoluut geen type die binnen één specifiek “politiek hokje” te plaatsen is, maar juist iemand die veel belang hecht aan goede en zinvolle ideeën en onafhankelijke en juiste beslissingen.

En daarom DUS in het belang van WEERT juist constructief wil samenwerken !

De Ultieme Samenwerking Weert
onafhankelijke politieke beweging

Terug naar het overzicht