Skip to main content

Maureen van den Berk – de Jong

By 16 december 2017januari 27th, 2018Fractie-2

Maureen van den Berk – de Jong

Ik ben erg betrokken bij de Weerter samenleving. Jarenlang heb ik gewerkt voor Vroom&Dreesman en helaas mocht ik de deuren van dit filiaal in Weert sluiten. In de tijd van Vroom&Dreesman heb ik me ook mogen inzetten als vertegenwoordiger van de winkeliers van Winkelcentrum de Munt.

Werken in de detailhandel is me op het lijf geschreven. Met passie en gedrevenheid doe ik dat nog steeds. Maar nu wat verder van Weert in de outlet in Maasmechelen.

Eerlijk en oprecht en altijd openstaan voor nieuwe ideëen. Dat zijn woorden die zo bij mij passen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging zowel wat werk betreft maar ook als lid van de onafhankelijke politieke beweging DUS Weert. Dat samenwerken loont en het beste uit je naar boven laat komen heb ik aan den lijve ondervonden toen Conny Beenders-van Dooren en ik samen bij Vroom&Dreesman als leidinggevenden hebben gewerkt. Elkaar kunnen vertrouwen, eerlijkheid en er altijd voor elkaar zijn dat heeft alle medewerkers en ons veel goeds en moois gebracht.

Bij DUS Weert heeft iedereen zijn inbreng en specialisme. Ik wil me vooral inzetten voor de binnenstad en de winkeliers en daarnaast telt voor mij iedere inwoner.

Ik ben een mensen mens pur sang.

De Ultieme Samenwerking Weert
onafhankelijke politieke beweging

Terug naar het overzicht