Skip to main content

DUS Weert bezoekt en gaat in gesprek met … (18 sept.)

By 18 september 2020september 23rd, 2020Actueel Nieuws

DUS Weert is een lokale politieke beweging die haar oor te luisteren legt bij de inwoners van de gemeente Weert en regelmatig op locatie-bezoeken gaat. In de afgelopen periode bezochten de raads- en commissieleden van DUS Weert onder andere:

  • Bewoners van de omgeving Helmondseweg/Buitenwiek die zich zorgen maken en vragen stellen over de komst van tijdelijke woningen op het grasveld direct aan de Helmondseweg tegenover de scheepsbouwkade. Vreemd genoeg wachten de bewoners van de chaletwoningen in de buurt al sinds 2013 tevergeefs op uitbreiding met enkele standplaatsen (4 & 17 aug.).
  • Samen met een groep belanghebbenden en enkele andere raads- en commissieleden het buitengebied van Altweerterheide om met eigen ogen te zien waar het college van B&W de geplande bosontwikkeling wil gaan realiseren (15 sept.).
  • De uitreiking van de kinderlintjes door waarnemend burgemeester Leppink-Schuitema in het stadhuis. Met het kinderlintje worden enkele kinderen beloond voor hun goede werk tegenover andere mensen of voor een door hen geleverde prestatie (16 sept.).
  • Bewoners in Swartbroek die vragen hebben over de in ontwikkeling zijnde plannen voor 12 woningen aan de Kapelheuvelstraat. Met deze kleinschalige ontwikkeling zou er kunnen worden voorzien in de woningbouwbehoefte van het dorp Swartboek (17 sept.).

 


NB. Foto 2 & 3 door Weert-de-Gekste