Skip to main content

Conny Beenders – van Dooren

By 22 april 2017april 14th, 2018fractie

Conny Beenders – van Dooren

– Gedreven, energiek, luisteren, verbinden, Martinustoren.

  • Mensen laten groeien, vertrouwen geven en serieus nemen. Als je burgerparticipatie een kans van slagen wil geven ligt daar het begin.
  • De inwoners moeten zich vrij voelen om iets bij je neer te leggen en verdienen een eerlijk antwoord. Zo wil ik handelen!
  • De dialoog aangaan met onze inwoners, daarbij gaat het niet om wie gelijk heeft maar om het luisteren naar elkaar.
  • De politieke beweging DUS Weert, is ontstaan vanuit de gedachte dat samenwerken echt noodzakelijk is om onze samenleving meer kwaliteit te geven. DUS Weert staat voor:
  • De Ultieme Samenwerking en dat moet het doel blijven. Daar is iedere inwoner mee gebaat.
  • Mensen in hun waarde laten, iedereen is waardevol, doen wat je zegt dat je doet daar draait het om en dat zijn de kernwaarden van DUS Weert.
  • De inwoners van Weert zijn prioriteit één!

Geboren en getogen in Weert. Getrouwd met Ton Beenders en trotse ouders van 2 volwassen dochters.

Trots zijn op Weert heb ik van huis uit meegekregen. En trots ben ik nog steeds op deze stad.

Ik hou van mensen en kan niet tegen onrechtvaardigheid. Mensen de helpende hand kunnen bieden, iets voor mensen kunnen betekenen, opkomen voor de mensen die dat niet kunnen, dat is mijn drijfveer. Luisteren naar mensen, luisteren naar de passies van mensen dat is fantastisch en dat verrijkt je geest en je leven. Om die reden ben ik in 1988 in de politiek gestapt. Volksvertegenwoordiger zijn dat spreekt mij als raadslid het meeste aan. De politiek is er voor de mensen. Dat is geen loze kreet maar dat betekent dat je open moet staan voor de mensen en er voor hen moet zijn als dat nodig is. Of het nu gaat over een bestemmingsplan, WMO, veiligheid, uitkeringen, handhaving of gewoon je verhaal kwijt kunnen maakt voor mij geen verschil.

Conny Beenders-van Dooren – Raadslid DUS Weert

Tel.: 06 – 119 200 53
cbeenders.weert@gmail.com

De Ultieme Samenwerking Weert onafhankelijke politieke beweging

Terug naar het overzicht